Dag 3
Zaterdag 24/05

Vandaag gaat de rit richting zuiden. Het belooft een schitterende dag te worden. De zon is al vroeg van de partij. Alweer een lekker ontbijt en ook deze keer zijn we om half negen klaar voor het vertrek.

Eerst gaat het richting Wolfach. daarna wordt via een omweg richting Triberg gereden. Onderweg zien we nog een dodelijk ongeval van een motard. Onder de indruk rijden we verder om de watervallen van Triberg te zien. Eten doen we wel in die stad, naar de watervallen gaan niet. Het is te warm, de moto's alleen achterlaten doen we niet graag en het ziet er allemaal een beetje te commercieel uit. Trouwens...we zijn hier om te rijden.

353 Km zullen we vandaag rijden. Luc J. houdt het op het einde van de dag niet meer uit en laat ons achter. Eer wij onze eerste Hefe... kunnen bestellen heeft hij er al eentje achter de kiezen. Waar een Ducati al niet goed voor is. De laatste avond wordt nog feestelijk afgesloten.
Morgen staat er een lange rit naar huis op het programma. En het weer zou ook niet blijven zoals vandaag. Maar dat zien we morgen dan wel weer.

Naar Dag 4