Griekenland 2012

Dag 9

Budva - Budva
101 Km

Vandaag heb ik een rustpauze ingelast.
Gewoon even de baai van Kotor gaan bekijken was de bedoeling. Ook dat liep helemaal mis door het oude kaartmateriaal van Garmin, maar het levert weeral sterke verhalen op voor straks aan den toog.

Het komt erop neer dat de ferry die ik wilde nemen niet bestond, dat wegen plots door een hoop opgeworpen zand afgesloten waren en dat ik de baai zelf alleen maar van ver heb kunnen zien.
Voor de rest heb ik de dag gebruikt om een beetje de was te doen en uit te rusten. En ook de innerlijke mens een beetje te versterken. Want ik merk dat deze reis uiteindelijk toch wel een inspanning vraagt. Fysiek bedoel ik. Maar ze is het waard.

De eerder geplande routes heb ik ondertussen al een beetje aangepast, want ik ben bang dat ik het anders niet ga redden met mijn nieuwe banden. Ze slijten deftig verder. Ook begin ik meer en meer te twijfelen aan de GPS. In Griekenland zal het kaartmateriaal niet veel beter zijn dan hier en om telkens op onmogelijk plaatsen rechtsomkeer te moeten maken? Je moet het geluk niet blijven uitdagen natuurlijk. Dat is het nadeel van alleen te reizen. Maar enkel dan alleen, want ik merk (opnieuw) dat het toch echt wel fijn is helemaal je eigen ding te kunnen doen.

Vandaag, eindelijk, erg zonnig geweest bij momenten. Ook wel een buitje gehad, maar dat kwam eerder verfrissend over. Bij 26 graden is het toch maar zweten in dat motopak en onder die helm :-)

Dag 1 tot 3 Dag 4 Dag 5 & 6 Dag 7 Dag 8 Dag 9 Dag 10 & 11 Dag 12 & 13 Dag 14 Dag 15
Dag 16 Dag 17 Dag 18 Dag 19 & 20 Dag 21 Dag 22 & 23 Dag 24 Dag 25 Dag 26 Foto's